Přihlašování na závody, pozdní i řádné přihlášky

Hlídejte si termíny přihlášek, pro lepší přehled je máte uvedené na našich stránkách v levém sloupci.

  • Pořadatelé nabízejí přihlášky po řádném termínu, ale zaplatíte zvýšené startovné, oddíl přispívá na žebříčkové závody 50%, ale ze základního startovného, ne ze zvýšeného. Jsou to samozřejmě vaše peníze, ale myslím, že je to zbytečné. Chápu, stát se to může a dodatečná přihláška na chtěný závod je východiskem.
  • Pokud se přihlašujete po řádném termínu, není možné jednou zadanou přihlášku nějak upravovat nebo mazat! V našem přihlašovacím systému to jde, ale neprojde to do Orisu! Oris má po řádném termínu uzamčenou editaci. Pokud něco budete potřebovat, kontaktujte pořadatele a požádejte ho svým jménem, registračním číslem, čipem.
  • Po řádném termínu přihlášek (ale i normálně) vřele doporučuji zkontrolovat přihlášení i v Orisu, najděte si konkrétní závod a podíváte se do přihlášených závodníků, zde se dá vybrat i náš oddíl zkratkou JEN. Pokud tam nejste musíte vyvinout nějaké úsilí o nápravu, minimálně mi dejte vědět, mohu to zkontrolovat, nebo zadat přímo do Orisu a nebo napsat pořadateli.
  • Pokud se přihlásíte po řádném termínu, musíte startovné zaplatit hotově při prezentaci a to v plné výši, oddíl už vám nepřispěje. Myslete na to a v tomto případě buďte aktivní, dejte také vědět zástupci oddílu. Oddíl provádí platby bankovním převodem k prvnímu řádnému termínu, pak již neprovádí kontrolu a neřeší ty co se přihlásí po 1.termínu!
  • Některé zvláště atraktivní závody mají omezenou kapacitu, berte to v potaz. Pokud je již obsazena a vy se přihlásíte v našem systému, tak to logicky neprojde, ikdyž se to v Jeníkovi tváří jako OK. Přihlašovací systém nemá pro takové případy zpětnou kontrolu, on jen data automaticky odešle do Orisu.
  • Počítače nám sice usnadňují život, ale jsou programovány a nastavovány lidmi, takže se chyba stát může, nic nefunguje na 100%…